Hej alla

Idag ska jag försöka teckna på ett stort projekt till Pappa men jag kanske tecknar lite annat också som jag kan lägga upp i bloggen :) Väntar på bilder från min äldsta syrra så jag kan teckna hennes söta barn!

Kommer ihåg när jag satt med min vän Marie, hon är föressten min äldsta vän! Tror jag o hon varit vänner sen vi var typ 5... vi satt i alla fall i hennes soffa och åt glass och pratade om vad vi skulle bli när vi blev gamla. Jag skulle teckna filmer för Walt Disney! :) Sen började de "förstöra" sina filmer med att lägga in 3D o de var ju inte alls samma sak som deras fina Snöviten och Lejonkungen :(

Vad skulle ni bli när ni blev gamla enligt erat barn-själv?

Ny bild uppdatering äntligen

Ursäkta jag har varit lite frånvarande nu på sista tiden. Mycket som har hänt i mitt liv på en kort tid, men nu har jag en ny bild att lägga upp. Tyvärr blir den inte så bra men den är till Mikko som bad om ett självpoträtt, så måste jag tilläga att hon e väldigt söt i verkligheten även ifall min bild inte visar de så tydligt!

:)

Mikko

Övar

på att rita barn, de e sååå svårt för de ser alltid ut som 20 åringar ! men övar iaf :P

flicka

Rätt!

Min syster Emma gissade rätt ! Björn Afzelius, duktigt svar :D tror jag får försöka göra en svårare figur nästa gång detta e för lätt för er, haha :)  När jag tecknade denna bilden satt jag o lyssnade på Afzelius låtar på You Tube. "Älska mig nu" spelades nog mest, en sån talang han hade!

Gissa vem det är på bilden :)

gissavem
Om ni inte kan gissa får jag börja teckna ledtrådar!

Och tack för era kommentarer!

En 91 årig man

Som heter Jacques Fresco försöker lära alla att teckna, i första videon som jag länkar till här så vill han visa att man inte blir född till en bra konstnär men det handlar om intresse. Väldigt bra, gratis filmer :)

http://www.youtube.com/watch?v=PZ0o7hzmnf8

äpple

japp, ville inte äta äpplet så tänkte teckna det istället :P

skiss
färdig

Igår

Blev det ju inga uppdateringar i min blogg. Fy fy fy! Men jag ska försöka lägga till två bilder idag istället, jag tecknade igår men alla bilderna verkade bli ursh, sånna dagar kommer då o då men de är väll bara att försöka nästa dag istället :)

Ingen färgglad tomte i år!

nej, jag tycker tomten ska vara svartvit i år, tyckte inte om hur färgen ser ut än så länge så jag har bestämt mig för att inte färglägga tomten, ser väll bra ut ändå. Nu ska jag försöka bestämma mig vad jag ska teckna idag. :) Annars går det väll bra för mig, fått brev från arbetsnämnden äntligen... fasen så sega dom är där borta, men jag är tacksam iaf att det är ett positivt besked. Men nu måste jag dit den 9 igen.

Något som är intressant med Arbetsnämnden är att de har ett otroligt intressant system, när ett par ansöker för Biståndsbidrag kommer alla brev till mannen, pengarna skrivna i mannens namn och det går inte att ändra för det är ett system som är gjort för att pengarna ska alltid gå till mannen. Är det samma på alla avdelningar av kommunen? :o

Men jaja, denna bloggen har ju inte att göra med sånna saker. Utan "Annie tecknar" så vad ska jag teckna nu? :) Om ni vill ge mig något att teckna länka isåfall gärna till en bild! www.imageshack.us är ett jättebra ställe att ladda upp bilder från datorn och länka. :)


trött nu

så trött nu, tänkte jag skulle börja färglägga men ska gå o lägga mig nu. Jättetack för fina kommentarer på projektet än så länge :D

color
klicka på bilden för större, den e absolut inte klar än, hehe

Dagens bild

Klart! :) Nu så behöver jag bara färglägga om jag bestämmer mig för att göra det ;)
Tyckte denna bilden blev riktigt bra.. blev iofs lite lat där i slutet (kolla noga på presenterna och kulan som tomten håller, slaaarv) jag laddar oftast upp de små versionerna av bilderna men jag kommer ge länk till en större version på de som blir bra :)

inked

http://img252.imageshack.us/img252/2217/inked.jpg

Work in Progress

Tänkte jag kan dela med mig hur jävla fuuula mina bilder är i början, och hur allt börjar med enkla former och en massa streck, det är mycket lättare att teckna om man har en bra ide hur man vill att bilden ska se ut, när jag börjar med att bara göra huvet, kan teckna det jättefint, sen lägger jag till kroppen som blir jättefel storlek, och min hela teckning ser ut som ett mongo :P

Här är första bilden

Sketch
klicka för att förstora


Här är vad jag jobbar med just nu, som ni kan se så ser bilden mycket bättre ut nu, baserat på första sketchen, men nu ska jag göra linjerna bättre och kanske färglägga bilden.. :)

sf

Ni

Att teckna är det enda sättet just nu då jag kan tömma hjärnan och inte tänka på allt jobbigt som håller mig vaken om kvällarna. Längtar till att få komma bort från detta livet snart.... jag menar inte att jag tänker döda mig själv eller något sånt men slå mig fri från vad jag är just nu! Kommer bli ännu en resa men förhoppningsvis i rätt riktning :)

Konsten betyder därför mycket för mig nu, för jag kan fokusera på något som alltid har varit i mitt liv. Något konstant.. och ni i min familj och mina vänner har ingen aning om hur mycket ni betyder för mig !

Vet inte vad jag ska teckna??

5 minuter målning jag gjorde nyss :)

cover för avatar filmen

Dagens bild

:P

Dagens bild.. vet inte riktigt vad jag skulle teckna så jag tänkte på något jag vet att iaf några som läser min blogg spelar! ;) Kanske dags för jultema nästa gång.. vad ska jag teckna??

Rätt!

Mikko har redan gissat vem det var, och det var Foki! Var det rosetten ?? ;) Säg till om du vill ha något tecknat, hehe!Tecknat en hamster snabbt som fick mig att tänka på Hamster dance! fasen vad jag älskade hamster dance när jag var liten :D

http://www.hamsterdance.org/hamsterdance/Äldre bild

inte nytecknad, men passar temat av förra bilden ;)
:)

Första bilden

Här är första bilden för denna bloggen, den som kan (först?)gissa vem det är tecknar jag en bild till. Vad som helst! ;)

första bilden

:)

Följ min blogg med bloglovin

Mitt första inlägg


Hej alla och tack för att ni kommer in för att titta på min blogg :)

Här tänker jag lägga upp mina skisser/teckningar färdiga målningar. Jag vill teckna minst en bild om dagen eftersom jag vill motivera mig själv att teckna, inte bara så gör det mig bättre men det låter mig slappna av och känna att jag får någonting gjort!
Jag brukar för det mesta använda mig av Photoshop CS3 och en Wacom Intuos 2.

så ser den ut. Den är jättebra och jag rekommenderar den varmt, det är en gammal modell så den är rätt billig nu om man kan hitta den använd som jag gjorde :)

bild på mig

Här kommer en bild på mig och min jättesöta hund!

Nu när jag är färdig med min introduktion ska jag väll börja teckna dagens bild :D


RSS 2.0