natti natti

ligger i sängen och skriver från min IPod just nu, jag hoppas jag kan sova, har nämligen märkt att jag är en riktig slav när det gäller TVn. Händer det någon annan? Om ni ser att en eller två karaktärer i någon tv serie sitter och dricker kaffe så måste man också göra det?? händer varje gång, så nu har jag "stolt" druckit två koppar kaffe. Boven i dramat var RULES OF ENGADGEMT... sååååå bra. Men nu ska jag inte skriva mer, visste ni inte att blogg inlägg ska vara som en kjol? "tillräckligt lång för att täcka det vesentliga men inte så lång att det blir ointressant" ;) Natti-natti och massa kramar min anonyma läsare :D (nästa gång SKA jag ladda upp en teckning)

För att Matilda skrev att jag skulle updatera

Så uppdaterar jag nu :) 

Ja vad ska man skriva om, min dotter utvecklar sig jättesnabbt nu, hon kan nu sitta själv genom att stödja sig med sina armar. Hon älskar att äta passerad Köttfärsås och Spagetti. Hon pratar mer, hon sitter nu upp i vagnen i affären (jättekul) + att hon har fått sin första tand, så det är inte ltät att sova längre, hon var vaken till klockan 3 inatt och sov till klockan 6 när Corey började göra sig iordning för att åka till jobbet, jag säger som min syster Fia, kaffe kaffe kaffe kaffe
hmm okej, jag trodde att jag postade mitt inlägg (med mer text) men den försvann visst!

Skrev lite om julen, hur jag längtar för denna julen med hela min familj!! Underbara förstående Mamman och min goa Pappa, min otroligt söta syster Emma med familj, härliga Fia med familj som man inte kan ha tråkigt med, och min lillasyster Matilda som alltid är kul att spendera tid med, kanske blir lite kaos med oss alla samlade på ett och samma ställe men annars är det väll inte riktig jul eller??
Kan ni fatta att det redan är den sjunde eller? Inte jag heller
Blev ingen skiss denna gången för jag blev så irriterade på allt jag tecknade att jag krynklade ihop de alla och brände dom (virituellt då förståss)

RSS 2.0